Tâmpa Hiking Tour

Turul Tâmpa începe în Piața Sfatului cu o introducere în istoria complexă a Brașovului. Drumeția începe lângă vechii ziduri urmând traseul spre Vârful Tâmpa. Povestim legenda Tâmpa, a rezervației naturale cu particularitățile sale și povestea fostului cetate Brașovia care a păzit orașul de sus. În partea de sus așteaptă o panoramă cuprinzătoare a „Marii Transilvanii”.

Pret: 80 €/grup | Durata: 4-5 h

Excursie Măgura Branului

Pret: 100 €/group | Durata: toata ziua

Admirați munții mistici Bucegi și frumusețea munților Piatra Craiului în acest tur panoramic. Această drumeție ușoară se potrivește perfect celei care caută o plimbare ușoară după-amiaza, dar cu o priveliște minunată. Peisajul complet este asigurat de satul bucolic din Măgura. Inclus: transport, picnic tradițional.
Masivul Postăvarul

Pret: 100 €/group | Durata: toata ziua

Pentru cei care nu doresc să călătorească departe, Summit-ul de la Postăvarul oferă o imagine de ansamblu unică asupra tuturor munților din jur. Traseele încep din Brașov sau pot fi scurtate luând autobuzul către Poiana Brașov. Cabina din partea de sus oferă mâncare excelentă cu vedere.

Exploreaza Piatra Mare

Pret: 100 €/group | Duratra: toata ziua

Căile Piatra Mare sunt variate și pot include unul dintre următoarele obiective: Canionul 7 Scări, Culmea, Peștera cu Gheață, Canionul Tamina. Piatra Mare dă un sentiment de sălbăticie și, chiar dacă este destul de aproape de Brașov, autenticitatea muntelui vă va surprinde.

Frumusetile Ciucaș

Pret: 100 €/group | Durata: toata ziua

curioasa formare de stânci fac din Ciucaș un loc perfect pentru imagini frumoase. Flora și fauna sunt deosebite, cu specii protejate de un număr de 3 rezervații naturale.
Piatra Craiului

Pret: 100 €/group | Durata: toata ziua

Cel mai frumos munte Piatra Craiului este cea mai bună alegere pentru drumeții. Traseul propus pentru inițierea în misterele acestui munte plin de legende începe din Zărnești. Drumeția noastră duce către Cabana Curmătura prin Cheile Zărneștiului, apoi traversează o varietate de fundaluri și peisaje montane.

Munții Bucegi

Pret: 100 €/group | Durata: toata ziua

Masivul Bucegi este unic datorită imaginii sale mistice și accesului ușor la platou. Potecile care urcă oferă o șansă de a vedea un auz de cizme care trăiesc în văile uluitoare. De asemenea, traseele oferă șansa de a descoperi natura brută și de a te descoperi pe tine însuți.

Făgăraș Challenge

Pret:  100 €/tour | Durata: toata ziua

Numiți și Alpii ardeleni, munții Făgăraș oferă o varietate incredibilă de trasee și poteci de peste 2500 de metri. Călătoria recomandată este spre cel mai înalt punct al țării, Vârful Moldoveanu. Pornind de la Brașov și drumeție din Victoria, acest traseu este unul lung, dar oferă cea mai mare satisfacție, o fotografie de culme pe acoperișul românesc.
Other recommended tours

Mercheasa

Intră în inima unui vulcan și admiră cel mai vechi stejar din România (930 de ani). Călătoriți la 70 km distanță de Brașov pentru a vă da seama de modul de viață al Transilvaniei.

Pret: 100 €/group | Durata: toata ziua

Inclus: transport, prânz la coliba păstorilor.

Turul Bisericilor Fortificate UNESCO

Descoperiți Prejmer, Viscri și Saschiz. Toate într-o singură istorie, pline de o zi, imersive.

Pret: 100 €/group | Durata: toata ziua
Include: transport


Turul Cetăților și Fortaretelor

Admirați misticul Bran la o oră devreme, săriți înapoi în timp la Cetatea Făgăraș și urcați în vârful cetății antice Rupea , recent restaurat.
Pret: 100 €/persoana | Durata: toata ziua.

Include: transport

Disponibilitatea pentru acest serviciu va fi oferita de catre partenerul nostru. Ne ocupam cu drag de rezervare pentru tine, insa nu este un serviciu pe care il asiguram noi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *