Bucura-te de o cina romantica in centrul vechi.

Iti recomandam cu drag:

Dei Frati

Restaurant Dei Frati este un loc care incanta gurmanzii si iubitorii bucatariei mediteraniene. Meniul este compus din paste homemade, salate delicoase, realizate din combinarea inedita a diverselor gusturi si arome, si a deserturilor cremoase, specific italiene.

Conceptul Restaurantului Dei Frati ,,gătim si servim in familie, mananci, bei si te simti ca acasa” ne dezvaluie specificul bucatariei acestui local. Iti imaginezi o mare familie italiana care prepara bucate absolut delicioase care sunt servite apoi la o masa mare, in familie, acompaniate de discutii aprinse si povesti fermecatoare.

Oaspetii nostri vor beneficia de 10% discount la Dei Frati. Va rugam doar sa ne anuntati daca doriti rezervare, pentru a putea anunta faptul ca sunteti din partea echipei noastre.

Bistro de l’Arte

Bistro de l’Arte este situat intr-una dintre cele mai vechi cladiri din Brasov, construita la sfarsitul secolului al XVI-lea, fiind totodata unul dintre cele mai vechi localuri brasovene aparute dupa perioada comunista.

Deschis in 6 decembrie 2000, bistroul a gazduit de-a lungul anilor sute de expozitii de arta, concerte de jazz, recitaluri, piese de teatru, lansari de albume si carti. Echipa face mai mult decat sa serveasca mancare si bautura: ei cauta sa hranim minti si suflete.

Bucatarii si bartenderii sunt in permanenta cautare sa va surprinda placut simturile, in timp ce artisti isi dedica timp sa vina in permanenta cu creatii noi care sa va relaxeze si binedispuna. Echipa Bistro isi propune ca momentele petrecute la ei sa fie intotdeauna unice si memorabile.

 

Poti regasi meniul online aici. 

Disponibilitatea pentru acest serviciu va fi oferita de catre partenerul nostru. Ne ocupam cu drag de rezervare pentru tine, insa nu este un serviciu pe care il asiguram noi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *