Poti participa la doua tururi diferite. Primul, organizat de echipa Brasov by foot, imbina o drumetie prin natura, impreuna cu o lectie de istorie, in cartierul Schei. Cel de-al doilea, organizat de echipa Walkabout free tour, vizeaza explorarea centrului istoric si a monumentelor principale. In functie de cat de aventuros esti, poti alege oricare din cele doua.


Brasov by foot

Turul turistic Brasov – o perspectiva diferita, in jurul traseelor ​​forestiere din Schei

Descopera o perspectiva alternativa a Brasovului, prin turul realizat in cartierul Schei. Situat la poala muntilor, unul dintre cele patru cartiere istorice ale orașului, Schei, este o comunitate speciala cu un aspect asemanator unui sat. Aceasta drumetie prin Brașov este o experienta relaxanta si combina timp petrecut in natură, pe trasee forestiere, impreuna cu o plimbare in cartier pentru a descoperi traditii antice. Echipa Brasov by foot te invita sa mergeti cu un pas mai departe de Centrul Vechi din Bravov, sa explorezi trasee ascunse prin padure si strazi fermecatoare inguste, care sunt pline de povesti uimitoare despre Brasov.

Schei – Circuit turistic Brasov implica drumetii prin trasee forestiere, in jurul cartierului Schei, pe dealurile care actioneaza ca o fortareata naturala. Vei descoperi arhitectura Schei, vei afla despre troite – locuri spirituale pentru localnici si vei avea sansa sa vezi o panorama  superba a Brașovului.

Programul est flexibil, fiind necesara rezervare. Drumetiile incep in fata Casei Junilor, chiar langa Poarta Schei si Poarta Ecaterinei (parte SW din Brasov, adresa Prundului nr 1). Pentru a rezerva locul, trebuie doar sa completati un formularul de rezervare pe website-ul echipei:  https://brasovbyfoot.com.

Echipa va recomanda sa verificati conditiile meteo si sa aveti incaltaminte sau incaltaminte potrivite pentru acest excursie de drumetii in jurul Brasovului.

Disponibilitatea pentru acest serviciu va fi oferita de catre partenerul nostru. Ne ocupam cu drag de rezervare pentru tine, insa nu este un serviciu pe care il asiguram noi.

Walkabout free tour

Fa o plimbare si bucura-te de 800 de ani de istorie vie. Descopera povestiri si legende despre locurile si oamenii din Brasov, afla mai multe despre cetate si Dracula, paseste pe cea mai ingusta strada din Europa de Est si bucura-te de o excursie la Turnul Alb pentru o priveliste minunata asupra celui mai romantic oras din Romania.

Echipa Walkabout free tour iti poate sfaturi si trucuri despre modalitatile de explorare a vietii in Brasov si te pot ajuta sa descoperi si zonele din preajma.

Vei vizita monumente precum:

Biserica Neagra
Piata Sfatului
Strada Sforii

Biserica Sfantul Nicolae

Zidurile Cetatii

Cartierul Schei

Poarta Ecaterinei

Mai multe detalii poti regasi aici. 

Tururile se organizeaza in fiecare zi, incepand cu ora 18.00 si dureaza intre 120 -150 de minute. Turul este gratuit, insa sunt apreciate donatiile. Locul de intalnire este in Piata Sfatului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *