Drumeție pe Tâmpa
Drumeția începe de lângă vechile ziduri urmând traseul spre Vârful Tâmpa. Tâmpa este o rezervație naturală, având particularitățile sale, inclusiv povestea cetății Brașovia care a păzit orașul de sus. În partea de sus te așteaptă o panoramă cuprinzătoare a „Marii Transilvanii”. De aici poți vedea toți munții care ne înconjoară: Masivul Postăvarul, apoi munții Piatra Craiului, munții Bucegi, iar în zilele senine inclusiv Munții Ciucaș. Dacă dorești să continui drumeția, poți urcarea până în Masivul Postăvaru. Această drumeție necesită 1 zi și este recomandată celor care au experiență și condiție fizică.

Masivul Postăvarul
Pentru cei care nu doresc să călătorească departe, vârful masivului Postăvarul oferă o imagine de ansamblu unică asupra tuturor munților din jur. Traseele încep fie din Brașov, fie direct din Poiana Brașov. Se poate ajunge foarte ușor cu autobuzul până în Poiana Brașov. Dacă dorești există și posibilitatea de a urca cu gondola sau cu telwecabina. Îți recomandăm o pauză de hidratare la Cabana Postăvaru.

Explorează Piatra Mare
O drumeție în Piatra Mare poate include unul dintre următoarele obiective: Canionul 7 Scări, Culmea, Peștera cu Gheață sau Canionul Tamina. Piatra Mare îți oferă sentimentul de sălbăticie, chiar dacă este destul de aproape de Brașov. În drumul spre vârf, te poți opri la o pauza de hidratare la Cabana Piatra Mare.

Frumusețile din Ciucaș
Curioasa formare de stânci fac din Ciucaș un loc perfect pentru imagini frumoase. Flora și fauna sunt deosebite, cu specii protejate de un număr de 3 rezervații naturale.

Piatra Craiului
Cel mai frumos munte Piatra Craiului este cea mai bună alegere pentru drumeții. Traseul propus pentru inițierea în misterele acestui munte plin de legende începe din Zărnești. Drumeția noastră duce către Cabana Curmătura prin Cheile Zărneștiului, apoi traversează o varietate de fundaluri și peisaje montane.

Munții Bucegi
Masivul Bucegi este unic datorită imaginii sale mistice și accesului ușor la platou. Potecile care urcă oferă o șansă de a vedea un auz de cizme care trăiesc în văile uluitoare. De asemenea, traseele oferă șansa de a descoperi natura brută și de a te descoperi pe tine însuți.

Expediția în Făgăraș
Numiți și Alpii ardeleni, munții Făgăraș oferă o varietate incredibilă de trasee și poteci la înălțimi de peste 2000 de metri. Călătoria recomandată este spre cel mai înalt punct al țării, Vârful Moldoveanu. Traseele este unul lung, dar oferă cea mai mare satisfacție, o fotografie de culme pe acoperișul românesc.

Drumețiile pot fi organizate atât pe cont propriu, însă dacă doriți să apelați la serviciile unor ghizi specializați, vă recomandăm cu drag echipa Outdoor Holidays. Disponibilitatea pentru aceste servicii vă fi oferită direct de către partenerul nostru.