Ateliere de pictura cu Rouge Boutique

Alege sa petreci o vacanta diferita. Aloca timp pentru pentru acele activitatile pe care le ai pe wish list, dar mereu ajungi sa ale amani din cauza de timp.

Cum ar fi, sa vii la Brasov si sa participi la un workshop intitulat Tehnici de reinnoire și antichizare mobila sau la Ilustratie in 5 pasi simpli – Geometrie si flori.

Echipa de la Rouge Boutique organizeaza workshopuri profesionale constant. In functie de ceea ce iti alegi, vei putea invata sa oferi cadouri facute de tine, sa iti creezi decoratiuni pentru casa, vei putea invata sa pictezi pe textile, dar au si un curs mai complex pentru a invata sa vopsesti mobila. 

Oaspetii nostri se vor bucura de un discount de 10% la workshop-urile Rouge Boutique.

Ei se ocupa cu reinnoim si decorararea de mobila la comanda.

Mai multe detalii despre workshop-uri, poti gasi aici.

Servicii de coafor sau make-up

Uneori calatorim pe fuga si nu avem timp sa ne ocupam de toate detaliile. Nicio problema. Te ajutam noi sa iti faci o rezervare la coafor. Echipa noastra stie cat de minunat te simti in momentul in care ai plecat de la salon. Ai un super vibe si esti pregatita sa explorezi orasul. Vrem sa aratam fabulos in fiecare zi, mai ales cand ne bucuram de o escapada de weekend.

Pentru serviciile de coafor, am ales un partener de incredere, situat in apropierea vilei noastre. Recomandam echipa Moft cu drag. Oaspeții noști vor beneficia de 10% discount la serviciile din salon.

Daca esti interesata de servicii de make-up, de estetica sau de tratamente faciale, te rugam sa ne contactezi, pentru a ne ocupa de programare. Fie te vom redirectiona direct catre esteticiana noastra draga, fie ne vom ocupa noi de programare.

Disponibilitatea pentru acest serviciu va fi oferita de catre partenerul nostru. Ne ocupam cu drag de rezervare pentru tine, insa nu este un serviciu pe care il asiguram noi.

 

 

Aventuri de hiking in jurul orasului

Tâmpa Hiking Tour

Turul Tâmpa începe în Piața Sfatului cu o introducere în istoria complexă a Brașovului. Drumeția începe lângă vechii ziduri urmând traseul spre Vârful Tâmpa. Povestim legenda Tâmpa, a rezervației naturale cu particularitățile sale și povestea fostului cetate Brașovia care a păzit orașul de sus. În partea de sus așteaptă o panoramă cuprinzătoare a „Marii Transilvanii”.

Pret: 80 €/grup | Durata: 4-5 h

Excursie Măgura Branului

Pret: 100 €/group | Durata: toata ziua

Admirați munții mistici Bucegi și frumusețea munților Piatra Craiului în acest tur panoramic. Această drumeție ușoară se potrivește perfect celei care caută o plimbare ușoară după-amiaza, dar cu o priveliște minunată. Peisajul complet este asigurat de satul bucolic din Măgura. Inclus: transport, picnic tradițional.
Masivul Postăvarul

Pret: 100 €/group | Durata: toata ziua

Pentru cei care nu doresc să călătorească departe, Summit-ul de la Postăvarul oferă o imagine de ansamblu unică asupra tuturor munților din jur. Traseele încep din Brașov sau pot fi scurtate luând autobuzul către Poiana Brașov. Cabina din partea de sus oferă mâncare excelentă cu vedere.

Exploreaza Piatra Mare

Pret: 100 €/group | Duratra: toata ziua

Căile Piatra Mare sunt variate și pot include unul dintre următoarele obiective: Canionul 7 Scări, Culmea, Peștera cu Gheață, Canionul Tamina. Piatra Mare dă un sentiment de sălbăticie și, chiar dacă este destul de aproape de Brașov, autenticitatea muntelui vă va surprinde.

Frumusetile Ciucaș

Pret: 100 €/group | Durata: toata ziua

curioasa formare de stânci fac din Ciucaș un loc perfect pentru imagini frumoase. Flora și fauna sunt deosebite, cu specii protejate de un număr de 3 rezervații naturale.
Piatra Craiului

Pret: 100 €/group | Durata: toata ziua

Cel mai frumos munte Piatra Craiului este cea mai bună alegere pentru drumeții. Traseul propus pentru inițierea în misterele acestui munte plin de legende începe din Zărnești. Drumeția noastră duce către Cabana Curmătura prin Cheile Zărneștiului, apoi traversează o varietate de fundaluri și peisaje montane.

Munții Bucegi

Pret: 100 €/group | Durata: toata ziua

Masivul Bucegi este unic datorită imaginii sale mistice și accesului ușor la platou. Potecile care urcă oferă o șansă de a vedea un auz de cizme care trăiesc în văile uluitoare. De asemenea, traseele oferă șansa de a descoperi natura brută și de a te descoperi pe tine însuți.

Făgăraș Challenge

Pret:  100 €/tour | Durata: toata ziua

Numiți și Alpii ardeleni, munții Făgăraș oferă o varietate incredibilă de trasee și poteci de peste 2500 de metri. Călătoria recomandată este spre cel mai înalt punct al țării, Vârful Moldoveanu. Pornind de la Brașov și drumeție din Victoria, acest traseu este unul lung, dar oferă cea mai mare satisfacție, o fotografie de culme pe acoperișul românesc.
Other recommended tours

Mercheasa

Intră în inima unui vulcan și admiră cel mai vechi stejar din România (930 de ani). Călătoriți la 70 km distanță de Brașov pentru a vă da seama de modul de viață al Transilvaniei.

Pret: 100 €/group | Durata: toata ziua

Inclus: transport, prânz la coliba păstorilor.

Turul Bisericilor Fortificate UNESCO

Descoperiți Prejmer, Viscri și Saschiz. Toate într-o singură istorie, pline de o zi, imersive.

Pret: 100 €/group | Durata: toata ziua
Include: transport


Turul Cetăților și Fortaretelor

Admirați misticul Bran la o oră devreme, săriți înapoi în timp la Cetatea Făgăraș și urcați în vârful cetății antice Rupea , recent restaurat.
Pret: 100 €/persoana | Durata: toata ziua.

Include: transport

Disponibilitatea pentru acest serviciu va fi oferita de catre partenerul nostru. Ne ocupam cu drag de rezervare pentru tine, insa nu este un serviciu pe care il asiguram noi.

 

Viziteaza Sighisoara

Tour of Sighișoara-Brașov

With a few stops on the way that deserve your attention, we will reach the only inhabited citadel in Europe. Charming history is how to best describe this tour. Get to know Rupea Citadel, Viscri Fortress along the way. Other objectives can be visited as well, if time permits.

Price: 90 €/group | Duration: full day.

Included: transportation.

Pentru a rezerva un astfel de tur, este necesar sa contactam echipa Brasov by foot: https://brasovbyfoot.com.

 

Disponibilitatea pentru acest serviciu va fi oferita de catre partenerul nostru. Ne ocupam cu drag de rezervare pentru tine, insa nu este un serviciu pe care il asiguram noi.

O vizita la Castelul Bran sau la Castelul Peles

Cu drag recomandam echipa Brasov by foot pentru a te ajuta sa descoperi atat Castelul Peles, cat si Castelul Bran.

Castelul Peles

Castelul Peles a fost construit la initiativa primului Rege al Romaniei, Carol I, in afara perimetrului comunei Podul Neagului, localitate cu o suprafata de 24 de km in anul 1874, an in care, din initiativa suveranului, comuna primste numele de Sinaia. Un an mai tarziu, in centrul localitatii sunt construite primele case boieresti, iar in 1876 incepe construirea caii ferate Ploiești – Predeal, care strabate si Sinaia. Concomitent, intre anii 1873 si 1875 a fost edificata fundatia castelului Peles. Ceremonia de punere a pietrei de temelie a resedintei a avut loc intr-un cadru festiv la 10/22 august 1875.

Te invitam sa te bucuri de aceasta lectie superba de istorie, sa te bucuri de peisajele superbe pana la castel si sa vizitezi si castelul Pelisor. Informatiile despre castel sunt preluate de pe website-ul oficial. Sunt multe expozitii organizate in cadrul castelului.

Pentru a rezerva un astfel de tur, este necesar sa contactam echipa Brasov by foot: https://brasovbyfoot.com.

Castelul Bran

Castelul Bran este un monument istoric si arhitectonic situat in Pasul Bran-Rucar, la 30 de kilometri de Brasov. Initial, Castelul Bran a fost o cetate militara de aparare avand la baza forma unui patrulater neregulat.Cetatea a fost transformata in resedinta regala in anul 1920, odata cu intrarea in proprietatea reginei Maria, iar in perioada 1920 – 1929 s-au realizat cele mai importante lucrari de restaurare. In muzeul de patru etaje sunt expuse colectii de mobilier, costume, arme si armuri, iar Domeniul Bran cuprinde, de asemenea, Parcul Regal cu cele doua lacuri, Casa de ceai, Casa administratorului si Casa Principesa Ileana.

Acest loc te invita sa experimentezi istoria, mitul, intriga si magia acestui loc minunat.

 

Pentru a rezerva un astfel de tur, este necesar sa contactam echipa Brasov by foot: https://brasovbyfoot.com.

 

Cina in centrul vechi la Dei Frati sau Bistro de l’Arte

Bucura-te de o cina romantica in centrul vechi.

Iti recomandam cu drag:

Dei Frati

Restaurant Dei Frati este un loc care incanta gurmanzii si iubitorii bucatariei mediteraniene. Meniul este compus din paste homemade, salate delicoase, realizate din combinarea inedita a diverselor gusturi si arome, si a deserturilor cremoase, specific italiene.

Conceptul Restaurantului Dei Frati ,,gătim si servim in familie, mananci, bei si te simti ca acasa” ne dezvaluie specificul bucatariei acestui local. Iti imaginezi o mare familie italiana care prepara bucate absolut delicioase care sunt servite apoi la o masa mare, in familie, acompaniate de discutii aprinse si povesti fermecatoare.

Oaspetii nostri vor beneficia de 10% discount la Dei Frati. Va rugam doar sa ne anuntati daca doriti rezervare, pentru a putea anunta faptul ca sunteti din partea echipei noastre.

Bistro de l’Arte

Bistro de l’Arte este situat intr-una dintre cele mai vechi cladiri din Brasov, construita la sfarsitul secolului al XVI-lea, fiind totodata unul dintre cele mai vechi localuri brasovene aparute dupa perioada comunista.

Deschis in 6 decembrie 2000, bistroul a gazduit de-a lungul anilor sute de expozitii de arta, concerte de jazz, recitaluri, piese de teatru, lansari de albume si carti. Echipa face mai mult decat sa serveasca mancare si bautura: ei cauta sa hranim minti si suflete.

Bucatarii si bartenderii sunt in permanenta cautare sa va surprinda placut simturile, in timp ce artisti isi dedica timp sa vina in permanenta cu creatii noi care sa va relaxeze si binedispuna. Echipa Bistro isi propune ca momentele petrecute la ei sa fie intotdeauna unice si memorabile.

 

Poti regasi meniul online aici. 

Disponibilitatea pentru acest serviciu va fi oferita de catre partenerul nostru. Ne ocupam cu drag de rezervare pentru tine, insa nu este un serviciu pe care il asiguram noi.

 

Descopera Transilvania pe E-bike

O activitate pe care o recomandam din tot sufletul.

EXPLORE RURAL TRANSYLVANIA WITH OUR AMAZING E-BIKE TRIPS!

E-bike Transylvania offers ebike tours, mountain bike trips and riding camps in the region of Transylvania.

Unique for its medieval aspect, traditional lifestyle and undiscovered Carpathian landscape, Transylvania’s hidden jewels are best explored while riding a bike. With amazing locally resourced food, plenty of sightseeing and exploration, and the best accommodation around we have crafted experiences that we would also choose in our mountain bike holidays.

E-BIKES ARE COOL, COMFORTABLE AND SAFE!

Poti afla mai multe detalii aici. 

Disponibilitatea pentru acest serviciu va fi oferita de catre partenerul nostru. Ne ocupam cu drag de rezervare pentru tine, insa nu este un serviciu pe care il asiguram noi.

Masaj

Ne dorim sa te bucuri de vacanta ta la munte. Iti propunem o activitate de relaxare, care reducere sau ajuta la gestionarea stresuluisu ridicarea nivelului de energie. O ora de masaj poate fi exact o ora de vacanta. Masajul are ca scop primordial eliminarea stresului si a tensiunii acumulate. Este ideal pentru acei calatori activi,acele persoane dependente de muncasaupentrucei care doresc o escapada de o ora in vacanta lor. Alege un masaj de relaxare, deep tissue sau masaj al scalpului.

Oferim cu drag suport pentru a te bucura de relaxare, insa acest serviciu este in apropierea vilei noastre. Terapeutii sunt specializati in servicii spa.

Disponibilitatea pentru acest serviciu va fi oferita de catre partenerul nostru. Ne ocupam cu drag de rezervare pentru tine, insa nu este un serviciu pe care il asiguram noi.

Sedinta foto in Brasov

Te-ai gandit vreodata ce surpriza romantica ii poti pregati persoanei iubite? Escapada la Brasov poate deveni o amintire minunata. Iti recomandam un fotograf profesionist, energic si talentat. Vei petrece cateva momente de vis si distractive prin oras, in timp ce fotograful va suprinde intreaga experienta. Iesi din zona de confort, pentru a descoperi atatea lucruri minunate. Nu ai facut niciodata acest tip de sedinta foto? Niciodata nu este prea tarziu.

Disponibilitatea pentru acest serviciu va fi oferita de catre partenerul nostru. Ne ocupam cu drag de rezervare pentru tine, insa nu este un serviciu pe care il asiguram noi.

Servicii de catering pentru o aniversare intima

Locatia noastra dispune atat de zona de lounge, cat si de zona de mic dejun si de crama unde iti poti organiza o aniversare intima sau o cina delicioasa.

Pentru astfel de evenimente, noi apelam la servicii de catering si am selectat niste partenerii minunati. Sunt o familie dedicata domeniului ospitalitatii – avand peste 20 de ani experienta- si indragostite de arta bucatariei rafinate, arta ce a fost predata din tata in fiu. Putem organiza o masa delicioasa, compusa din gustare, fel de baza si desert. Te indrumam cu drag catre ei.