Despre noi

Te asteptam la noi

Si ne dorim sa te bucuri de o sedere placuta!

Vacanta la Brasov poate fi escapada ideala pentru momentele in care te simti tensionat si decizi ca ai nevoie sa lasi in urma orice grija, orice zgomot, orice problema. 

Stilul de viață modern implică nevoia unei deconectări de la realitatea vieții agitate, acesta fiind momentul ideal pentru a plănui o escapadă.

Brașov este locul perfect pentru un restart, dar și pentru a te bucura și pentru a trăi în armonie cu natura. Poți merge la o plimbare pe Tâmpa, de unde poți admira orașul de la înălțime, poți ajunge rapid în Poiana Brașov pentru schi sau poți alege o drumeție în munții fabuloși din apropierea orașului.

Propune-ți pentru anul acesta să petreci mai mult timp cu oamenii dragi, să explorezi peisaje pitorești, să savurezi mâncare locală, să te aventurezi în natură, să te relaxezi pe vârful munților și să descoperi Transilvania ca un localnic.

Fie că îți dorești o bine meritată escapadă de cuplu, o aventură în familie sau o ieșire cu gașca de prietenii, orașul nostru este potrivit pentru oricare dintre opțiuni.  

 

Servicii

Ce gasești în vila noastră? De la camere luminoase, o mansardă zen, o gradină cozy, un lounge luminos cu șemineu, opțiuni variate pentru un mic dejun delicios și multe idei de cum îți poți petrece timpul în orașul de poveste.

Mic dejun proaspăt

Începe-ți ziua cu energie pozitivă, cu un mic dejun delicios și o cafea gustoasă. Am pregătit câteva opțiuni pentru micul dejun, iar la check-in poți alege varianta favorită.

Grădină exterioară

Dacă vremea este prietenoasă, îți poți începe dimineața servind cafeaua în aer liber pe una dintre terasele noastre. În timpul lunilor de vară, servim micul dejun în grădină.

Lounge pentru socializare

O canapea elegantă, ușa de sticlă și masa rotundă din lemn masiv sunt elementele centrale al living-ului. Găsește-ți un loc confortabil în una dintre cele două zone de lounge, relaxează-te cu o carte și intră încet în zi.

Facilitati

Ce gasesti in vila noastra?

Conceputul creionat pune accent pe calitate. Suntem autentici in ceea ce facem, asa ca, ne vom bucura doar daca te vei simti bine la noi.

Camere si apartamente luminoase

Elementele arhitecturale includ linii curate, simple și elegante. Ne plac culorile calme, pardoselile naturale și pereții din sticlă care deschid strălucit spațiul interior

Activitati

Care este cea mai pretioasa resursa a noastra? Timpul. Asadar, ne dorim sa iti petreci timp de calitate. Am adunat o serie de idei despre cum iti poti petrece timpul in Brasov. Te ghidam cu drag.

Pozitionare intr-o zona linistita

Situată într-un cartier liniștit, Villa V este la doar 2,8 km distanță de centrul orașului. Poți ajunge în Centrul Vechi în aproximativ 10 minute cu mașina sau 15 minute cu autobuzul. Stația de autobuz este situată la 1 minut de mers pe jos.