„Cum Învață Oamenii” cu Olimpia Meșa

Villa V
noiembrie 19, 2023
10:30

Suntem foarte încântați și bucuroși să anunțăm evenimentul „Cum Învață Oamenii” cu Olimpia Meșa.

Olimpia vine cu foarte multe daruri în educație și business. Prin intermediul poveștilor de neuroștiință, Olimpia Meșa, mamă și expert în crearea programelor de învățare, dezvăluie modul în care creierul uman învață și cum te poți folosi de această informație pentru a-ți ajuta copilul să devină un student mai deștept, mai bun și mai fericit.

Data: 19 noiembrie 

Cum se desfășoară workshop-ul?

10.30-11.00  Welcome&Socializare&Coffee

11.00-13.00  Workshop Cum Învață Oamenii

Prin intermediul poveștilor de neuroștiință din cadrul workshop-ului „Cum Învață Oamenii” vei putea afla răspunsurile la întrebări precum:

                    Ce se întâmplă când înveți?

                   De ce creierul tău ignoră lucrurile plictisitoare?

                   Cum putem organiza învățarea pentru a gândi mai bine?

                   Cum putem opri procesul de uitare?

Olimpia ne îndeamnă să explorăm noi orizonturi în educație și să depășim limitele predării tradiționale. Vei afla informații utile despre funcțiile executive ale creierului și felul în care le putem antrena, dar și despre rolul abilitaților socio-emoționale în susținerea învățării.

Multe dintre preocupările legate de rezultatele școlare ale unui copil, abilitățile cognitive și bunăstarea în școală vor dispărea odată ce procesele complexe ale creierului sunt înțelese și gestionate mult mai bine.

Cost participare workshop: 150 lei/participant.

Durată: 2 ore

Cui se adresează:

Fie că ești un părinte, bunic, profesor, terapeut ori îngrijitor, acest eveniment este potrivit pentru tine și copiii pe care îi îngrijești.

Cine susține acest workshop? 

Olimpia Meșa este expert și consultant principal în crearea programelor educaționale bazate pe modul natural de funcționare al creierului. Este președintele Instructional Design ., o companie ce a produs sute de programe educaționale de succes, livrate atât online cât și în sala de cursuri, într-o varietate de limbi. Pe lângă consultarea organizațiilor Fortune 500 cu privire la proiectele de învățare, Olimpia este fondatorul Școlii Online Book to Courses ™, al cărei obiectiv principal este de a învăța autorii cum să transforme o carte de non-ficțiune în academii online, cursuri livrate în persoană sau aplicații.

Mai multe detalii despre carte și facilitator poți regăsi pe: cuminvataoamenii.ro și olimpiamesa.com.

Locurile sunt limitate! Dacă este necesară oferta pentru cazare și mic dejun, vă rugăm să menționați separat acest detaliu.

Pentru rezervare loc:

Voinea Raluca  M: +40722 347 987  E: office@villav.ro

Te așteptăm cu drag la dialog si noi descoperiri!