Tabăra pentru cupluri – Primăvara iubirii

Villa V
martie 22, 2024
17:00

Vă invităm în Tabăra pentru cupluri – Primăvara iubirii în care să veți da un nou suflu relației parteneriale și veți reinventa rolurile de iubiți. A venit momentul să renaștem ca natura primăvara, după înghețul iernii.

Pensiunea noastră găzduiește un eveniment excepțional, conceput să aducă în prim-plan o călătorie emoțională și profundă, ghidată de expertiza a doi psihoterapeuți. Acest articol vă oferă toate detaliile necesare pentru a vă alătura acestei experiențe.

Câtă energie mai avem pentru familie, pentru cuplu, pentru noi înșine?

Lăsăm subiectele profunde pentru mâine, ne așteptăm ca lucrurile să se rezolve singure, ne temem să nu le agravăm aducându-le în discuție. Le abordăm din același modul de roboței. Cu focus pe soluție sau cu directivitate. Nu cu suflet deschis. Amânăm să cerem. Uităm să oferim. Reacționăm ca dulăii care latră nereguli, mușcă și pedepsesc. Sau ca aricii care se retrag, se închid, amorțesc.

Nu doar că suntem într-o goană fără sfârșit. Dar și atunci când ne oprim, din greșeală, nu mai știm să ne conectăm, să ne relaxăm, să ne bucurăm de vacanțe, să intrăm în roluri de iubiți.

Sunt mai confortabile rolurile de părinți sau cele de profesioniști. Sunt roluri de putere, care ne dau un sentiment de autoritate. Rolurile de iubiți nu le mai știm. Doar pretindem iubirea, o așteptăm, ne văităm că nu o primim. Ni se cuvine. Nu avem nici răbdarea, nici blândețea, nici timpul să o oferim.

Așa că avem nevoie să ne învețe cineva cum să ieșim din rolurile de roboței. Cum să ne relaxăm. Cum să cerem vulnerabil iubire. Cum să o oferim. Cum să ne jucăm. Cum să ne oprim din a face și să ne bucurăm că suntem. Cum să ne întâlnim cu noi înșine. Cum să ne trezim corpul. Cum să gustăm prezentul. Cum să îl experimentăm renunțând la temeri sau la filozofii.

Vă invităm în Tabăra pentru cupluri – Primăvara iubirii în care să veți da un nou suflu relației parteneriale și veți reinventa rolurile de iubiți.

Ce presupune asta?

Să recunoști că relația ta s-a cam răcit sau că are nevoie de întreținere. Că i-ar prinde bine o primăvară.

Un weekend. Programul începe vineri 22 martie la ora 17 și se termină duminică 24 martie la ora 12:

    • vineri între orele 17 – 20,

    • sâmbătă între orele 9.30 – 13.30 și 14.30 – 17.30

    • duminică între orele 9 – 12.

O investiție financiară.

  • 3000 lei/ cuplu program tabără și cazare 2 nopți cu demipensiune.

Early bird: 2750 de lei până la data de 15 martie

În onoarea Zilei Internaționale a Femeii, suntem încântate să anunțăm o ofertă specială pentru acest eveniment. 𝐎 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝟖% 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐬𝐩𝐨𝐧𝐢𝐛𝐢𝐥𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐚𝐜𝐡𝐞𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐄𝐚𝐫𝐥𝐲 𝐁𝐢𝐫𝐝, 𝐞𝐱𝐜𝐥𝐮𝐬𝐢𝐯 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐢̂𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐬̦𝐢 𝐩𝐥𝐚̆𝐭̦𝐢𝐥𝐞 𝐞𝐟𝐞𝐜𝐭𝐮𝐚𝐭𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐠𝐫𝐚𝐥 𝐢̂𝐧 𝐰𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝𝐮𝐥 𝟖-𝟏𝟎 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞.

Pentru cei care nu doresc cazare și masă, prețul taberei este 2000 lei/cuplu.

Early bird: 1850 lei până la data de 15 martie.

Disponibilitate către o experiență nouă, emoțională și corporală. Fiecare cuplu va aduce o saltea fitness, o minge ușoară, o păturică plușată, o pernuță. Sunt necesare îmbrăcăminte lejeră, de sală și șosete.

Programul însumează 13 ore de exerciții de descoperire și de modelare a emoțiilor, exerciții senzoriale, corporale menite să ofere o experință de conectare, nouă, de împrospătare și renaștere a relației de iubire.

Cine sunt experți care vă vor ghida?

Laura Pănăzan, psiholog specialist, psihoterapeut de cuplu cu formare în Psihoterapia Experiențială a Unificării (PEU), în Terapia de cuplu Focusată Emoțional (EFT), în Metoda Dezvoltării în cuplu și în terapia traumei prin Brainspotting, autorul cărților Un dulău și un arici la psihoterapie de cuplu, volumele 1 și 2.

Voinea Adina, psiholog clinician, psihoterapeut, formator, supervizor și coach Adlerian.  Psihoterapeut cu formare în cuplu, psihodramă, experențială, somatoterapie și psihoterapie adleriană, cu o experiență de peste 23 ani în cabinet privat și 15 ani în spitalul de psihiatrie. Membra ESHRE, organizator de evenimente și colaborator al Universității din Brașov, pentru practica cu studenții de la psihologie.

 

Ce Veți Învăța?

Relaxarea Autentică: Învățați tehnici eficiente pentru a vă elibera de stresul cotidian și a găsi pacea interioară.

Vulnerabilitatea în Iubire: Descoperiți cum să cereți iubire într-un mod autentic și cum să o oferiți fără rețineri, consolidând astfel conexiunile emoționale.

Arta Jocului: Redescoperiți plăcerea simplă a jocului și cum acesta poate aduce bucurie și lejeritate în relațiile voastre.

Oprirea pentru a Fi: Învățați să vă opriți din a face mereu ceva și să apreciați pur și simplu faptul că sunteți, trăind momentul prezent.

Conexiunea cu Sinele: Explorați modalități de a vă întâlni cu voi înșivă la un nivel mai profund, pentru o mai bună înțelegere și acceptare.

Trezește-ți Corpul: Activează-ți simțurile și corpul prin exerciții care îți vor revigora energia și te vor ajuta să te simți mai viu.

Savurarea Prezentului: Învață să gusti fiecare moment prezent, experimentându-l liber de frică sau prejudecăți.

Ghidat de Experți

Evenimentul este onorat de prezența a doi psihoterapeuți cu o vastă experiență în domeniu. Expertiza și abordarea lor empatică vă vor asigura o călătorie sigură și îmbogățitoare spre autodescoperire și autenticitate emoțională.

Vă așteptăm cu brațele deschise și cu inimile pline de căldură, pregătiți să vă ghidăm în această călătorie unică de conectare și revitalizare.

Pentru mai multe informații și pentru a vă rezerva locul, vă rugăm să ne contactați:

Voinea Raluca  M: +40722 347 987  E: office@villav.ro

Haideți împreună să descoperim arta de a iubi și de a ne conecta cu adevărat!