Descoperă Transilvania pe E-bike

O activitate pe care o recomandăm din tot sufletul.

Tururile de e-Bike în natură sunt o modalitate excelentă de a experimenta frumusețea și liniștea naturii, în timp ce te bucuri de avantajele tehnologiei moderne. Ebike-urile te susțin să ajungi în locurile frumoase și îndepărtate mult mai ușor decât cu o bicicletă tradițională.

În plus, turele de Ebike în natură pot fi o activitate distractivă și relaxantă pentru toată familia sau grupul de prieteni. Poți să îți alegi un traseu care se potrivește nivelului de experiență și de condiție fizică a fiecărui membru al grupului, dar și să te bucuri împreună de o adevărată aventura în natură.

Această activitate este o opțiune excelentă pentru oricine dorește să se bucure de frumusețea naturii într-un mod sustenabil și conștient, iar cu tehnologia modernă.

În continuare îți recomandăm câteva afaceri locale care organizează ture și oferă servicii specializate:

Elevation Sports Camps: Ture de MTB în Poiana Brașov, Ședințe individuale de MTB sau închirieri de biciblete.

E-zimbru: Ture ghidate de EMTB în Brașov și în împrejurimi, închiriere de biciclete și alte servicii.

Massif Experience: MTB Guiding, MTB Camping, Ture de MTB, închiriere de biciclete, închirieri de baterii pentru ebike sau alte servicii.

Disponibilitatea pentru oricare din aceste servicii va fi oferită direct de către membrii echipei. Noi vă recomandăm din suflet să îi susțineți și să vă bucurați de o experiență nouă.