Zbor deasupra Brașovului

Un zbor deasupra orașului Brașov oferă un spectacol unic în peisajele sale panoramice. Cu dealurile sale verzi și muntii inalti, orașul se intinde sub tine ca o comoara ascunsă; vei vedea castelele medievale asezate pe creste, lacuri limpezi luciuind în lumina soarelui, și oamenii facând activităti specifice zonei. Vizualizând aceste frumuseţe naturale din sferele aerului este o adevarata bucurie de care nu te poti satura niciodată!

Zborul deasupra orașului Brașov este o experiență unica și de neuitat. De sus, se poate vedea panorama spectaculoasă a munților, lacurile și clădirile vechi, înconjurate de văi înguste. Inima orașului poate fi văzută de sus, în timp ce turiștii își pot imagina cum ar fi fost să trăiască acolo în timpuri trecute. Pe măsură ce zbori, vei vedea cum întreaga regiune se schimbă, oferindu-ți o perspectivă unică asupra vieții în această zonă. În câteva minute, vei fi transportat în altă lume și vei fi uimit de frumusețea pe care o oferă zborul deasupra orașului Brașov.

Ce aeronave au? BRM Citius Sport (1 pasager), Piper Cheroke PA28 (pasageri 2 adulți și un copil) și Mooney (pasageri 2 adulți și un copil)

Îi poți contacta aici.

Dacă încă nu ești convins, îți mai arătăm câteva poze:

Disponibilitatea pentru acest serviciu va fi oferita de către partenerul nostru.